Okovi za namještaj

Kako bi upotpunili izradu namještaja po mjeri  koriste se različiti okovi. U našoj ponudi možete pronaći okove firme Forest, jedne od vodećih proizvođača ove vrste proizvoda. Forest okove karakterišu visok kvalitet izrade sa izuzetnim tehničkim riješenjima i prepoznatljivim dizajnom. Svakako treba naglasiti i dug vijek trajanja ovih proizvoda.

Opširnije: Okovi za namještaj

Iverica

Oplemenjena iverica je još jedan od materijala koji je svoju primjenu našao u  izradi namještaja po mjeri i dizajnu enterijera. Ovaj materijala se dobija oplemenjavanjem sirove iverice melaminskim papirom. Različiti dekori ovih materijala pružit će Vam velike mogućnosti u dizajnu enterijera i omogućiti da sva Vaša kreativnost dođe do punog izražaja.

Opširnije: Iverica

Radne ploče

Radne ploče koje se koriste u izradi namještaja po mjeri dobijaju se oplemenjavanjem sirove iverice laminatom. Najčešća upotreba ovih materijala je kod površina koje zahtjevaju dugovječnost i izdržljivost površinskog sloja. U pojedinim situacijama jako je teško pronaći namještaj koji će se idealno uklopiti u dimenzije Vašeg doma i tada je izrada namještaja po mjeri možda i najbolje riješenje u kojem možete u potpunosti iskazati svu Vašu kreativnost korištenjem ovih materijala, naravno u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Opširnije: Radne ploče

Dostava na kućnu adresu

Izrada namještaja po mjeri

 
Izrada namještaja po mjeri
Početna Repromaterijali