MASTER-WOOD Simić

Proizvodni pogon

Proizvodni pogon firme Master-Wood Simić koristi različite savremene tehnologije u proizvodnji finalnog proizvoda namijenjenog krajnjim korisnicima, ali ipak kao glavni faktor istakli bi dugogodišnje iskustvo, znanje i inovativnost naših zaposlenih.

U procesu proizvodnje koriste se  pločasti materijali firmi Kastamonu, Mofa, Lesonit, Egger i Forest. Kako bi osigurali što kvalitetniju uslugu zaposlenima smo omogućili da u svakodnevnom radu imaju saradnju sa kolegama iz drugih proizvodnih pogona, a na taj način smo dobili transfer znanja i iskustva neophodnih za proces proizvodnje i plasman finalnog proizvoda.

Kod nas možete pronaći i širok spektar dekora i različitih struktura radnih ploča, sa mat ili sjajnom površinom, koje predstavljaju idealna enterijerska riješenja za izradu Vaših kuhinja. Uvjerite se u raznovrsost i pokušajte ih kombinovati u izradi prema sosptvenim inspiracijama.

Mogućnosti obrade pločastih materijala, način naručivanja finalnog proizvoda, kao i cijenu usluge možete dobiti u prodajnom salonu firme Master-Wood Simić.

Dostava na kućnu adresu

Izrada namještaja po mjeri

 
Izrada namještaja po mjeri